*MoJtAbA* (16-07-14), aryaiee (15-07-14), fernaspe (15-07-14), hamed 111 (15-07-14), M A H R A D (15-07-14), M3RS4D 50062 (08-06-15), PC-ADVISOR (07-06-15), RAVYY (16-08-14), ViViD (15-08-14)
سلام
بسیار دیده شده کاربران برای ایجاد یک سوال کوچیک که پاسخ آن تنها در حد یک واژه ی "بله"یا "خیر" خلاصه می شود، یک تاپیک مجزا ایجاد می کنند! یا حتی برای دریافت مشاوره های کوتاه در مورد مقایسه ی قطعات با یکدیگر یا پرسیدن تاریخ ورود قطعات مورد نظر به بازار کامپیوتر کشور، که با تنها اِرسال یک پُست می توان پاسخ کامل به آن داد، تاپیک جدید ایجاد می کردند.
نبود یک چنین تاپیکی در این انجمن احساس می شد و امیدوارم دوستان و کاربران با حمایت تیم مدیریت، نهایت استفاده ی مطلوب را از این تاپیک برده و سوالات کوتاه خود را در این تاپیک بپرسند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این پس در این تاپیک می توانید پرسش و پاسخ های کوتاه و عمومی در قالب مشاوره یا ... در حوزه ی سخت افزار و نرم افزار مرتبط با کامپیوتر بنویسید...
این تاپیک به صورت انحصاری در برگیرنده ی پرسش و پاسخ های کوتاه و عمومی در حوزه ی فقط و فقط سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر از جانب شماست. پرسش و پاسخ هایی که در قالب یک موضوع و در کمتر از اِرسال 5 پُست، می توان نتیجه و پاسخ کامل را دریافت کرد و آن موضوع را به پایان رسانید.
"اگر نیاز به بحث و گفتگوی طولانی در مورد مطلب یا مشاوره ی خرید دارید، در انجمن مربوطه تاپیک جدا ایجاد کنید."
*MoJtAbA* (16-07-14), aryaiee (15-07-14), fernaspe (15-07-14), hamed 111 (15-07-14), M A H R A D (15-07-14), M3RS4D 50062 (08-06-15), PC-ADVISOR (07-06-15), RAVYY (16-08-14), ViViD (15-08-14)
|
سلام
palit 2gig ddr3 128bit
samsung 19 b315n plus
گرافیکم خروجی hdmi داره! ولی مانیتور فقط یک ورودی از این کابلهای سروته آبی داره( ورودی مانیتور نوشته RGB)
حالا اگه کابلی که یکسر سوکت آبی و تهش HDMI داره از گرافیگ به مانیتور بزنم! تفاوتی ایجاد میشه؟
اصلا تصویر میاد؟ یا ضایع میشم؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم همچین کابلی بگیرم. مطمن نبودم بکارم میاد یا نه. تشکر
آقا حسام واقعا این تاپیک لازم بود. ممنون
یک کابل VGA بخرید که هم با مانیتور و هم با کارت گرافیک شما سازگاری داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed 111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلاً HDMI رو فراموش کنید.
خواهش می کنـــــم. بله. واقعاً نیاز بود. هنوز هم کلی کاربر برای پرسیدن یک سوال یک تاپیک جدید میزنن! نمی دونم مدیریت انجمن گویا موافق تاپیک جدید زدن هستن که از اینجا حمایتی نکردن تا کنون!!
حسام جان معمولا دستگاههای مولتی مدیا و ضبط ماشین فلش بالاتر از 16 گیگ را ساپورت نمیکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حجم فلش شا چند گیگ بوده؟
*MoJtAbA* (16-08-14), MARINE (16-08-14), mehrdad_ab (16-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14), SajjadKhati (28-04-16)
4 گیگ هست اتفاقاً.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (15-08-14), Reza Eshraghi (16-08-14)
|
فرمت fat 32 بزن درست میشه...
احتمالا ntfs ئه
Sent from my C6903 using Tapatalk
ظبط ماشین من که بیشتر از 4gb رو ساپورت نمیکنه البته اگه اگه از خشاب استفاده میکنید خشابی رو عوض کنید
ببخشید چرا ضبط ماشین گاهی از سی دی آهنگ های صوتی رو نمیخونه؟ فک کنم نباید آهنگ زیاد روش رایتید؟! مثلا من رو یه سی دی 200 تایی فک کنم ریختم انگار نخونده بود هیچی! انگار دوروبرای 50 تا بیشتر نمیخونه گاهی از دستگاه ها!
یکی از بچه ها میگفت زیاد نزن نمیخونه دستگام! خودش انگار میدونست. لابد از اینه؟
الان چک کردم. FAT32 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ganboo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks